I skolan..

Är i skolan just nu, sitter och skriver argumentationstexter.. men det är alldeles för tråkigt, så jag och becca fixar lite med hennes bloggdesign istället, härligt det. :) men vi funderar på att ta lite rast nu, så ha en bra dag!


Sitter i skolan och skriver..

Sitter i skolan och skriver om dom olika partierna och vad dom står för, ganska segt faktiskt. jag vill hem nu och bara slänga mig i sängen, vore härligt ;) men bäst jag fortsätter innan christofer blir galen på mig, så nu trycker jag på spara och publicera


It ends tonight

Sitter i studion i vetlanda nu, där marcus är lärling och kollar på när ida tattuerar sig.. :) henne har jag saknat något enormt. Jag ska också gadda mig snart har jag bestämt, mikaela på svanken tror jag det blir, hoppas det blir snyggt bara. Ikväll blir det chill med fina vänner hoppas jag på, så skönt :) kvällen igår var bra, middag med min familj och killens familj, sjukt mysigt hade vi det :) Länge sen jag skrev här, men försöker göra om min blogg, men den vill inte som jag vill, så irriterade verkligen.. Men ska fixa detta så fort jag får den tiden och orken, ha en bra kväll bloggvärlden :)

Feels like i'm knockin on the heavens door

Sitter hos sebbe just nu och kollar på "Wallander jokern", gick hem vid halv 1 idag för jag hade så ont i huvudet, så skönt det var, helt otroligt. Men blir skolan imorgon igen. Nu ska jag se klart filmen o senare ska jag dra hem o äta, sen blir det nog karro ikväll om jag mår bättre ;) Ha det bra!

När dom vill visa deras vägg, så kan du hälsa att vi följer inte med.




Fyllebilder, jo jag vet. hehe börjar bli dålig på det här med och blogga, men väldigt långa skoldagar nu för tiden och jag orkar bara inte med det nu i början, men hoppas man vänjer sig ;) två och en halvtimme SO idag? INTE okej, haha och för lite raster också för den delen ;) men ska lägga mig snart nu, börjar ju halv 9 imorgon. godnatt!

RSS 2.0