to have faith and hope is everyting, like A and O

Då var det söndag igen och skola imorron igen. Söndagar är verkligen så tråkiga ibland, men denna har varit helt okej. Var på Core förut, kändes inte som min grej först men sedan blev det bara roligare och roligare. Så ska nog börja gå på det. Så skönt att träna verkligen, längtar redan tills vattengympan på tisdag. Känner dock inte för 2 och en halv timme spanska imorgon. Men ser verkligen fram emot resten av veckan, kalmar med niorna på torsdag och klippning på fredag.

Känns som en riktigt bra vecka. Nu ska jag söka sommarjobb och göra mamma glad ;)


i wouldn't be anyting, if i didn't have you

Har varit i skidbacken hela dagen med bästa Amanda! Så är en aning trött nu ;) Så jag kör på chips och dipp med film ikväll istället, eftersom det inte blev så igår. Där av att jag somnade direkt när jag kom hem, hehe


Weekend has come, i see you again

Hejdär! Kom nyss hem ifrån skolan, såå skönt att det äntligen är fredag och helg. Ser verkligen fram emot kvällen för den ska spenderas i skidbacken med bästa Amanda! Kan knappast bli bättre om jag får säga det själv ;)

Efter backen blir det iallafall hem och mysa framför tvn med chips och dipp, måste ju njuta av helgen också. Fick även reda på kriterna för fysik och kemiprov idag, känns redan nu som att det kommer gå galant för mig.

Keep in touch

They had nothing to say, and they said it

Hejdär! Lägger in ett snabbt inlägg nu bara för att jag har brist på tid just nu. Ska iväg på hockey senare med fina vänner. Kallt men mysigt ändå att sitta där och kolla ;)

Imorron är det äntligen fredag och betyder glädjee.. Helgen är här igen!! Har även fått in en klipptid nästa fredag, blir nog toppning och slingning. Så behövligt!

to laugh is a life-style for me

Sitter just nu inne på nellys hemsida och letar snygga kläder till våren, så shopping sugen ;) Har även ringt och fixat klipptid idag, mitt hår börjar verkligen bli slitet. Så det är inte mer än behövligt. 

Hade även friluftsdag i skolan idag, så vi var i backen idag och åkte ;) Skulle lära jenny och my att åka, men det slutade med att vi åkte pulka ner på snowboarden. Så kul! haha.. Nu ska jag fika lite med Emma! Visst är hon söt? ;)

 

you gotta see the bright side of life and smile like you mean it

Just nu sitter jag i skolan och har avancerad engelska. Har faktiskt blivit helt sjukt galen i min bok som jag ska läsa på svenskan vilket är konstigt eftersom jag tyckte den var hur tråkig som helst i början. Dock har jag fastnat för den nu ;)

Ikväll blir det vattengympa igen, hur skönt som helst är det verkligen.


and the stars are shine so bright



Sitter just nu och kollar på heja björn. Slutade vid 12 idag för att spanskan var inställd, kan knappast bli bättre. Ikväll ska jag nog möjligtvis få massage om det nu blir som jag vill annars kanske jag ska träffa min saknade jenny.

Funderar även på att beställa hem lite nya kläder någon dag i veckan, låter som en riktigt bra idé

truth is everyone's going to hurt you, you just gotta find the one worth suffering for



Ni får förlåta mig för att jag inte har skrivit på ett tag, men har verkligen inte haft tid på ett tag nu. Det är så mycket i skolan just nu. Igår kollade jag och sebbe på mysteriet på greveholm med chips och dipp, jag älskar verkligen mysteriet på greveholm. Så mysig julkalender. Om den ändå kunde gå varje år, antar det gör mig till en tönt att jag är så galen i den julkalendern? Har varit i backen hela dagen med Amanda och åkt snowboard.

Just nu kollar jag på solsidan, kan inte bli bättre. Däremot så är det skola imorgon igen, inte lika kul

Jag behöver ingen kärlek alls, spriten är min kärlek♥


Now that we found each other, nothing can go wrong

Nu blir det snart kalasfirande av mig, sånt gillar jag. Älskar att få saker av folk ;) Därefter ska jag upp till karro och spendera tid med henne, hon är bäst! ♥


Baby, it's friday i'm in loveee

Var ett tag sen jag skrev nu, jag vet. men har varit stressig vecka nu första veckan o har varit sjuk oså. Har iallafall precis badat bastu med familjen, hur skönt som helst verkligen. Nu blir det snart att äta kött, pommes och bearnaisesås =) Sen ska jag lägga mig framför film med chips o dipp o vänta in min underbara pojk som förtillfället är i skidbacken. Ha en bra kväll!


I'M DANCING ON MY OWN NOW



i'm in the core now, why didn't you kiss her? i keep dancing on my own

we will rock you

Sitter hos johanna, har precis ätit frukost oså =) Ska snart hoppa in i en dusch och fräscha upp mig lite o sedan fixa håret oså. Ikväll blir det pizza och därefter fest, VAD GÖR VI? NU KÖR VI ;)


show me all your feelings tonight

Städat rummet och fixat idag, inte det roligaste att göra, men det måste göras iallafall ;) Nu ska jag dra till johanna och spendera natten där, fest som gäller imorgon. TAGGAA!!


Kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land, ett äventyr♥

Nu ska jag ta en dusch med lite peeling och bara ta hand om mig själv, låter fint eller hur? Hörs senare!

sweet dreams are made of this

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt alla läsare!♥


Myskväll med föräldrarna ♥♥♥

Sitter i soffan och kollar på tv med mamma och pappa, riktigt mysigt faktiskt att bara sitta hemma och umgås med dom♥ Var ute och träffade mina fina vänner förut, snackade oså. =) bästa vänner!


when i was little, you were my only hope

Sitter och kollar runt på ginas och nellys hemsida efter lite nya kläder att beställa hem, så sugen på det just nu ;) Blir väl att flirta lite med mamma sen, låter fint, eller hur? Kollar på harry potter och den hemliga kammaren just nu, ska försöka se alla harry potter filmerna i ordning nu, min fina kärlek dedär.

Nu mat! Saknar min jenny och våran tid vi haft ihop, ja älskar dig. ♥


smile like you mean it

Ligger i sängen och har precis kollat på Harry potter och de vises sten. Var ett tag sen. Nu ska jag dejta kudden, sovmorgon imorgon med, inte lite fint, eller hur?


you gotta partey like us

Festbilder ifrån nyår, som jag inte hunnit lägga ut. Men här är dom, dock lite konstig ordning tror jag det blev. Det var iallafall en bra början på 2011, och nu önskar jag er en god fortsättning. ;)
































you gotta love life, and live it

Nu sticker jag till skidbacken för dagen! Hörs senare!

Oh, it's written in the stars, a millon miles away

En dag i skidbacken med jobb och snowboardlärning är väl inte alltid fel, sitter uppe och pluggar spanska. Kommer aldrig bli färdig med det tills måndag, kul skit, eller hur? Satsar på sovmorgon imorgon, väldigt lääänge.
Bilderna ifrån nyår kommer upp imorgon med, inte hunnit med det!


RSS 2.0