Intresserad av en invite till spotlife?

Tänkte även tipsa dom som också vill börja blogga på spotlife, att ni kan gå in på http://martinagunnars.spotlife.se och skriva en motivering om varför ni ska få en invite till spotlife. Martina delar nämnligen ut såna just nu som hon skrivit i ett inlägg så om ni lämnar en motivering där till henne. Har ni en chans att vinna en invite och få börja blogga på ett mycket bättre ställe! ;)

BYTT BLOGGPLATS!

Skulle bara meddela att jag troligtvis inte kommer blogga så mycket mer härifrån, från o med nu hittar ni mig på Http://miikaelagunnar.spotlife.se ;)


trust in yourself, every moment, every time



Ursäkta min frånvaro på bloggen, men har verkligen inte haft tiden eller orken. Ligger och kollar på förhäxad, har börjat om på nytt nu. Jag vet, jag är helt otrolig. Ska börja plugga på hemkunskapen nu, känns som skolarbete är det enda jag gör just nu. Haha! Blir nog även kanske en tattoo framöver ;) Det gillar jag!!!

++++++

Äntligen heeelg, så underbart! Har varit i hultsfred och hämtat ut mitt pass idag och biljetterna är bokade... vi är snart där alltså, så fint ;) Matteprov idag ocksåå, gick väl sådär. Ska åka och köpa en kalender, måste börja skriva in och dona, missar allt och inget ju! Haha ;)

Filmmys ikväll med chips och dipp...? Eller vad ska man göra ikväll..?


RSS 2.0