I throw my hands up in the air sometimes, saying ayooh

Kvällens outfit, ska dock ha en kavaj över.. som jag inte fick med på bild, nu är groggvirket handlat, kamerabatteriet laddat och nu ska jag snart börja korka upp inför kvällen. VAD GÖR VI? NU KÖR VI!! ;)





I gotta feeling, that tonights gonna be a good night

Har precis duschat och blåst håret, nu har jag bara sminkning, resten av håret och kläder kvar! Ska även till affären om ett tag och fixa groggvirke, bravo apelsinjuice! Funderar om jag ska ta med mig kameran ikväll, det är ju bara dom närmaste som firar, vi får se hur det blir med det. Peppa inför ikväll med bästa vänner iallafall!


sometimes i wish it was like before



Nu ska jag se färdigt harry potter och den flammande bägaren, mina favoritfilmer dom där filmerna alltså. Sen sova, och peppa inför morgondagen!

Nothing makes me more happier than you do

Myskväll med familjen ikväll, hade trerättersmiddag eller som mamma kallade det "dagenförenyårsmiddag". Eftersom vi oftast inte firar nytt år tillsammans längre, så har vi tydligen infört en ny tradition med tre rätters middag dagen innan. Men mysigt var det ;)




Till förrätt blev det hummer, som var hur gott som helst.





Och till varmrätt blev det mediumstekt oxfile med stekt potatis, kantareller och bearneisås, hur gott som helst var även det. Mamma är verkligen hur duktigt som helst på att laga mat ;)




Och till efterrätt blev chokladpannacotta med hallon till, det var hur gott som helst. Rekommenderar jag verkligen till er att prova, för den va hur god som helst och väldigt mättande måste jag säga.




Avslutar dagen med två mysbilder på mig själv i Martinas mysiga tjocktröja. Imorgon är det nyår och ifall jag inte hinner slänga in ett inlägg imorgon, så önskar jag er ett gott nytt år!

there's no road for us anymore

Har inte skrivit på ett tag nu, men bloggen har tagit ett litet lov. Fast snart får det nog vara slut på det. Imorgon är det äntligen nyår, peppa fest utav rena fan! Vad ska ni göra? ;) Ska även fullborda min blogg med massa nytt, har ju systemkamera, så massa bilder osv. ;)


Christmas is finally here, yey

God jul mina fina läsare! Har fått en systemkamera och massa annat fint, nu är jag hos killen och ska fira jul. Imorgon blir det jul hemma med andra släktingar. ;) Har ni haft en bra jul förövrigt?


livet har sina motgångar och medgångar

Sitter i köket just nu och kollar på när martina och marcus gör julgodis. Har varit i backen idag, så är ganska trött nu så ikväll blir det filmtime, som jag gillar så mycket ;) Vad ska ni göra ikväll?


life isn't what it use to be and it's not fair

Sitter här full och sleten och mår dåligt eller något ungefär. Vad gör ni själva en sån här kväll?


you gotta shake it like you mean it

Nyduschad och ska strax börja blåsa håret och fixa mig, och sedan vad gör vi? Då kör vi!! Var även skitkul idag i skolan, var på partyfabriken och dansade och hade riktigt skoj. Funderar på att dra till skidbacken imorgon, men hm, hur ska jag göra? beslutångeest


you gotta enjoy life

Att vara hemma från skolan har sina höjdpunkter verkligen, filmtajm hela dagen och nu ska jag baka chokladmuffins har jag bestämt, så hörs vi senare!


you're my shinning star, you know

Ligger nerbäddad i soffan och kollar på the last song. Riktigt bra film faktiskt. Drog hem från skolan, mådde inte så bra, så blir en slappdag idag det lär jag behöva!


Här kommer bilderna ifrån lucian.










I'm in the core now, why didn't you kiss her?

Skönt att alla arbeten i skolan är klara nu och inga prov kvar nu tills vi slutar, så skönt! Ikväll blir det bio med fina my♥ And that's the way aha aha i like it!


you don't know anything about my weakness

Sitter i skolan just nu, fick sluta musiken lite tidigare. Var väldigt skönt med sovmorgon idag. Nu ska jag och jenny gå ut och möta my, så vi hörs senare!


Det största är kärleken i evig tid

Har egentligen ingenting att säga, fast å andra sidan så har jag ju det. Luciafirandet är äntligen över o snart kommer det upp bilder på det. Imorgon sätts betygen med, hujedamig vad skönt det ska bli med jullov nästa vecka, jag längtar. O ge mig julafton♥


I'll do what it takes until i touch this sky

Sitter hos karro just nu och ska färga hennes hår, eftersom jag är så proffsig på det. Varit i växjö idag och handlat julklappar. Färgade utväxten igår och var även på kalas för olle ute hos i gränö. Imorgon är det ju lucia, nervöst ju med dikterna och det. Hoppas ni haft en bra helg!


you keeping me warm with your heart of gold

Har varit ute en snabbis i det kalla vädret och pratat med beclis en stund, hon kommer snart igen med, lite mer prat.. saknar verkligen den bruden♥

 


you shine so bright

Vad ska vi skriva idag? Jo juste, musikprovet gick galant för mig verkligen! Så nöjd, nu är det bara B-delen och spanskaprovet jag ska göra klart och en ansiktsbild, sen är det finito för min del, då vill jag ha jullov och mina betyg. 16 dagar kvar till julafton, längtar♥


memories never leave your heart

Sitter på avancerad engelska och ska göra ett arbete med beclis, vem gör allt tror ni? Hon gör framsidan, hahah och hon bara dampar och sjunger ;) söt unge dedär

by now you should of somehow realised what your not to do



Håller på med musikprovet och nu är jag helt galen i denna låten, åh & nu kom jonathan in i tomtedräkt, gud vad söt den grabben är alltså ;)

And all the stars falls for us

Proven idag gick väl som dom gick, gjorde mitt bästa iallafall och det är jag glad för. Men 18 sider i ett spanskaprov? Åh jag dör, och ännu inte klar.. Matteprovet gick väl hyfsat. Bara att ge sig in på nästa prov nu då, musiken, jag längtar redan till fredag och jullov, fast vem gör inte det?


Dom säger spela spelet, fast jag vill inte bli älskad så





Jag önskar verkligen att jag hade en tidsmaskin. För att det finns ingen i hela världen som du, och för mig är du hela världen. Jag letade efter någon att leva med, men hittade någon jag inte kunde leva utan. Jag älskar dig♥

You can't walk this road alone, so let's do it togheter



Har verkligen pluggat röven av mig idag på spanskaprov och matteprov inför imorgon, ska även få lite pepparmintsolja utav mia, för det sägs göra bättre resultat på provet. Senare ikväll blir det pizza med syster, smaskens ;)

I love the way you lie

Sitter just nu och kollar på harry potter och fenixorden, samtidigt som jag pluggar röven av mig. Bäst jag fortsätter med det jag ska, ska även spendera dagen med att plugga, vad ska ni göra? ;)


Truth is everyone is going to hurt you, you just gotta find the one worths suffering for

Blev spelkväll och jag som hade tänkt plugga, hur ska det här gå? Få ta en heldag med massa plugg imorgon, hur kul som helst ju och nu har jag huvudvärk osv på grund av olika saker..


Written in the stars, a million miles away



Jag gillar låten, och godmorron föresten! Väldigt trevlig kväll igår, idag blir det kyrkan och kolla på Emmas och deras julspel. Vad ska ni göra idag? ;)

There's no room for us anymore



Har bytt header nu, men funderar på att byta igen, blev inte så nöjd som jag trodde att jag skulle bli, omständig jag är ju. Jag saknar min beclis

There's something in your eye, that makes me believe you everytime



Har hyrt film ikväll som ni ser blev det denna filmen, den verkar sjukt rolig iaf. Ska även försöka plugga lite ikväll om jag orkar, jag är sjukt trött. Funderar på att sätta dit lösnaglar igen, men med snyggare dekoration på denna gången, vad tycker ni? ;)

 


All the stairs above reminds me of you

Nu börjar det hända saker här, känns som man trivs bättre i en fin blogg och därför blir det mer skrivet då, eller vad tycker ni? Nu ska jag ta ett glas oboy, så mysigt i denna kalla vinter. Har även köpt en mössa idag som jag är supernöjd med, den är så varm. Jag saknar min isabell, de va så länge sen nu


Our mistakes makes us human

Så oerhört skönt med fredag idag verkligen! Ikväll blir det filmkväll med chips, dipp och sådant. Hur mysigt som helst, eller hur? Funderar verkligen på att önska mig en tidsmaskin i julklapp, fast det kan jag ju drömma om? haha


Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större

Jag älskar verkligen fredagar! Varit hos tandläkaren i Hultsfred, duktig som jag är så hade jag inga hål alls. Men nu slutar jag snart, om jag inte redan gjort det? Känns tomt här, bäst jag går


you're on the front line

Sitter här och pluggar som en galning just nu, tre prov nästa vecka ju, livet är då verkligen inte lätt ibland, eller hur? Men har ju min spotifylista som räddning, gudskelov bevara den som uppfann spotify och fybubblan vad jag önskar att jag hade en tidsmaskin


i just want some feedback from you

Ska bara förvarna er, jag ska göra om min blogg så ni vet ifall det börjar hända saker här.. huhu


love can touch us one time, and last for a lifetime.

Äntligen fredag imorgon säger jag bara! Men vad ska man hitta på då? Och äntligen är vi inne i december månad, bara 22 dagar kvar till julafton snacka om att jag längtar!! Har äntligen avslutat dom mesta skolarbeten som man ska lämna in, så jag kan få betyg i ämnena. antagligen. 3 prov nästa vecka bara, sånt kul ni vet. Eller hur?


RSS 2.0