right here waiting for you

Skönt med fredag och helg må jag säga, ska snart käka och sen göra mig iordning, därefter drar jag till skirö med fint folk på fest, scotts och fina vänner, kan inte bli bättre ;)


if only you



Ursäkta min dåliga uppdatering, jenny kom och sa igår "varför skriver du aldrig på din blogg längre? finns ju inget att läsa nu" så då tänkte jag att jag skulle bättra mig lite nu, så alla blir glada ;) sitter iallfall i skolan just nu, idag är det valborg och jag vet ärligt inte vad jag ska göra, blähäh ;) kanske ska ta det lugnt idag, eftersom jag ska festa imorgon istället typ? ah, så kanske det får bli mwihih, ska beställa en mobil idag med, jaaaaa äntligen ;)

Nu, ska jag kila för börjar om 10 min, btw. jag funderar kanske på att gå på njudungsgymnasiet sen, var där på öppet hus igår för martinas skull och vi får se hur det blir sen ;)


[ska beställas]



huhu, detta ska beställas ;)

you got what you wanted,

Skolan är drygt, och ikväll är det träning + speedway efter det ;) och har ingenting alls att säga om helgen, bläähähä ;)



när jag var med anna och lousie, huhu och vi är verkligen inte normala ;)


MOBILBLOGG

Sitter i målilla just nu, så kan inte uppdatera bloggen, så det får bli mobilblogg helt enkelt ;) kvällen igår var toppen, så kul har jag inte haft på länge, måste göras om ;) ikväll när jag kommit hem blir det pizza med karro, hihi fyllekäk ;) hörs senare!

sexy bitch

Festa för fulla muggar ikväll då, bilder kommer väl sen antar jag ;) ska börja göra mig iordning nu, sen kom olausson och össmar hit, hihi ;)

botteeen uppp! ;)


jag tänker tillbaks



Äntligen fredag idag, så jävla skönt måste jag säga ;)

boys like you love me forever



Då var både provlunchen och biologiprovet avklarat, gick bättre än väntat ;) väntas bara matteprov imorgon kanske med, blähä. sitter med vibroaction nu, sen ut och springa och träna ;) fredag imorgon, betyder helg, parteeey!

I lie awake and miss you



Sitter just nu och kollar på pretty woman, och smaskar lite choklad för magen, ;) har pluggat hela eftermiddagen, just nu orkar jag inte höra mer om matspjälkning och sådan schit. Iallfall, provlunch och biologiprov imorgon, nervöst men ska nog gå bra ;) vill ha helg just nu!

-

Jag raderade ditt nummer, jag slutade prata med dig, jag slutade träffa dig.
men jag kan inte radera dig ur mina tankar. det är lätt att vara efterklok, borde gett mer.

det kommer alltid att vara du..:'(

i think i moving, but i go nowhere



Skön dag i skolan idag, men segt att sitta med svårt biologiprov just nu, fattar ingenting och kommer aldrig få in allt tills torsdag, bläähää ;) ikväll blir det fotboll med finaste fanny tror jag♥


i wanna know what love is, and i want you to show me



universiums finaste och bästaste vänner kommer alltid vara frida och fanny enligt mig, hur mycket vi än bråkar ibland, så kommer det alltid vara ni som lyser upp min dag med lycka och skratt, det kommer alltid vara er jag går först till när jag bara vill gråta ut i någons armar, det är er jag alltid går först till när jag behöver något som kallas äkta vänner, för det vet jag att ni alltid är, mina äkta bästa vänner, jag vill aldrig vara utan er, vi ska fan dö tillsammans, jag älskar er mer än jag någonsin kan beskriva med ord, ni är guldvärda i mina ögon, alltid vi tre♥♥

bli aldrig som oss, bli värre



sov hos loouise med anna igår ju, och vi festade i hultsfred och tänker inte säga nått om kvällen, blähäähäh ;)
Nu, ska jag snart sova när filmen är slut, nattinatti

i will never leave you



Slänger in en liten egobild, har precis plattat håret och sitter och kollar på film, "brudens bäste man" sjukt bra är det faktiskt, handlar typ om att bruden och hennes bäste man är bästa vänner och så reser hon till scotland för att göra någonting med sitt jobb och så, och då träffar hon en kille och under dom 6 veckorna hon är borta inser hennes bäste män då att han är kär i henne och sen gör han allt för att få brudgummen ur spelet och att hon ska bli hans, sjukt bra är det faktiskt, ni borde se den ;) för övrigt funderar jag på om det blir fest ikväll eller inte, vad ska man göra annars? vad ska ni mina söta läsare göra ikväll då? ;) fest eller bara en myslördag med film? ;)

& världen förtjänar inte dig, för du är det finaste jag vet

Godmorgon, eller godeftermiddag kanske det är för er? iallfall sitter och äter frulle nu, ska vara med my senare idag och kanske becca med, vad vet jag? ;) iallfall kvällen igår var finemang, helt toppen, så kul har jag inte haft på länge, kanske kommer lite bilder nån gång ;)

Nu, ska jag snart duscha och sen göra mig iordning ;)


before the year done

Är i skolan just nu, sitter i kafeterian med jenny. Ska dra och ha fysik nu, sen blir det hultsfred med alla åttor, för att gå på nån konsär(vet inte hur det stavas, haha?) men iallafall, fest ikväll också, iiiih ;)


:(

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu,
jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig





Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när han sa, jag älskar dig,
jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en
nominering för rollen du spelade


Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för hon påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig,
gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen


Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför

Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig
Om jag ändå visste varför jag gjorde så, det är dig jag vill ha och alltid kommer vilja ha :(!

och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, det fryser nu sakta till is

Hos världens bästa karro just nu, ska snart ut och träffa becca och chrille, fint kvällsväder om kvällarna nu ;)
fest imorgon, och jag är peppp!

& vet ni vad? jag älskar min finaste karro♥

[för ingenting är logiskt, nej ingenting är magiskt och det är så tragiskt, så jag springer tillbaks till dig]

Måste säga att det är så sjukt skönt att det äntligen är fredag imorgon, imorgon blir det fesst tror jag, redigt peppp ;) nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma med pizza, sen blir det träning, jo jag vet det där lät konstigt, pizza och sen träningen? men men ;) fick VG på kemiprovet också som vi fick reda på idag, jag är mycket stolt vill jag lova ;) nu kommer lite bilder från idag, när några badade i skolan, brrr va kallt :<!






Nu får det räcka med bilder för idag, nu ska jag äta och sedan träna ;)


Mitt hjärta är ditt att förstöra











Lite bilder från idag, känns verkligen att sommaren snart är här, ge mig sommar!! ;) synd som det är, ska inget gå min väg och bilderna ska såklart lägga sig på snedden istället för att va som dom ska, men hoppas ni överlever, för just nu orkar jag inte börja re med det, haha ;)
Nu, ska jag sova tänkte jag, godnatt på er sötingar!


now i cry myself to sleep

Sitter hos min fina karro just nu, vi har varit ute och åkt lite i det fina vädret och varit vid kiosken med becca my och jannica, härligt och vara ute i detta soliga väder ;) provet idag gick skitbra, svarade på alla frågor från g till mvg, känner mig riktigt duktig och nöjd är jag ;) får se vad karro och jag ska göra sen, hoppas ni har en bra dag i detta fina vädret och banne mig den som klagar på värmen!! ;)

& visst ser karro putteenuttiiee ut?♥

Att aldrig ge ut hela hjärtat för kärlek igen, aldrig rakt ut igen

Ursäkta uppdateringen idag med, men som jag sa igår har ju faktiskt ett liv utanför bloggen också ;) har pluggat hela dagen och just nu är jag väldigt trött på allt som har med hitler och andra världskriget att göra, buhu.. imorgon blir det nog att vara med min fina karro♥ en utav dom bästa som finns!

& vet ni?! ikväll bestämdes det helt å hållet blir nog iallfall friskolan med louise och elin, känns som nian kommer bli ett mycket bra år, hihi ;) bild på mig och becca får det bli♥

See, i don't know why i like you so much

Ursäkta min dåliga uppdatering, men som ni vet så har jag ju ett liv utanför bloggen också ;) Skola idag, slutade vid 12, erkänn sjukt härligt ju? ;) sen nu ikväll åkte jag och karro moped till vetlanda, och nej vi har aldrig sagt att vi är normala, för vem fan är idioten som åker till vetlanda på moped för att köpa en glass på donken, ja tack vi är tröga, men rolig hade vi iallfall kan jag lova, "elleeen, är du ellen" osv, "får jag köra mopeden" "åt helvete heller" hahah, ja "man måste ju faktiskt ha lite skoj annars är det inget kul" mitt favvocitat, mums ;)

Nu, ska jag göra milkshake och sen kolla film & plugga lite :)

jag är inte kär i honom för vad han är, utan för vad han inte är

Sitter hos bajsfanny nu, vi har kollat på film nu bland annat 'material girls', blir väl att kanske kolla på någon mer film sen kanske, mysigt ju? ;) vi är filmmänniskor, fast frida saknas just nu♥
skriver senare, pusss!
bilden är från virserumsmarknad där någongång tror jag, och jag hade ramlat på ett staket och slagit i hakan, klantig jag är, jag vet ;) haha, men man måste ha lite roligt annars är det inget skoj ;)

No one wants forever anymore, cause no one dares to try

Godmorgon mina söta läsare, vaknade för en halvtimme sen typ, skönt att få sova ut, vill egentligen bara somna om igen : < blähää, sitter iallafall och kollar på film nu, 'kärlek på menyn' den är riktigt bra hittils måste jag säga, är det nån som har sett den? isåfall vad tycker ni om den? ;)

skriver senare, pusss!

myskväll med min fanu


Har myskväll med fanu nu, vi har hyrt film. en skräckis och en komedi, så vi sitter här nu och kollar skräckfilmen först och äter chips med dipp och dricker cola, mysigt ju, eller vad tycker ni? ;)
om jag har saknat denna kvinnan alltså♥♥
Kolla även hennes blogg http://fanuuu.blogg.se bara för att hon är sååhär bra :D

tell my mother, tell my father, i done the best i can to make them realise, this is my life


Nu, kommer karro snart och hämtar mig så ska vi åka en sväng på hennes moped som hon fick hämta idag istället, härligt ju? ;) blir hultsfred en sväng sen, ska fixa lite grejer och så med karro.


live your lifeeee

Godmorgon, hoppas allt är bra med er! här är det bakfylla, och bläää så jag mår : <
därför orkar jag inte uppdatera bloggen just nu, för jag är helt slut. men roligt hade jag iallafall igår med becca och my, eller vad säger ni..? ;) och nu mår man som man förtjänar.

vi hörs senare, pusss!



{tagga inför ikväll}



Låten är sjukt bra ju, eller vad tycker ni..? ;) 

{somehow find you and i collide}

Nämen godmorgon mina finfina läsare, kan ni tänka er att jag är uppe såhär tidigt? blööh : <
har duschat nu iallafall, ska fixa mig och så snart när jag orkar, måste fixa lite tills ikväll med. för ikväll blir det fest med becca och my, mwihi ;) skriver senare, pusss!



Och vet ni vad?! min pappa är bäst i hela världen♥


{pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig}

Denna mobilen ska defenitivt beställas inom kort, fast i helsvart tror jag. Jag är kär i den, vet att ni också älskar den, inte sant..? ;)




Sitter och kollar på fucking åmål, sjukt gammal film men den är ju sjukt roande iallfall måste jag säga ;) ska lägga mig ganska tidigt ikväll tror jag, för jag ska gå upp imorgonbitti och gå ut och springa, visst är jag duktig? :D hihi

{det kallas att ha tråkigt}

Lovar du att vara ärlig?  Japp

Du heter:  mikaela

Smeknamn:  mika, gunte, gunnar, mikkis
Låt just nu: evacuate the dancefloor

Beroende av:
mig själv
Vem behöver du mest just nu?
typ frida och fanny

Vad får du oftast komplimanger för? här kan vi inte vara ärliga
Hur imponerar man på dig? genom att vara sig själv och go å glaa
Brukar du skratta för dig själv? ja, alltid
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "varför svarar du inte?:("

Vart bor du?
Virserum, dansö
Trivs du där?
självfallet :>

Äger du några Converse?
japp, råsa

Sprit, cider, vin eller öl? allt går an ;)
Brukar du bli för full? Ibland händer det väll

Vad har du för mobiloperatör?
 Telenor
Har du haft sex idag? neppnepp
Nästa mål i ditt liv: har ingaa mål, tar dagen som den kommer
Hur svarar du i mobilen? "ah, hallå?" eller typ "tjenaree"
Vem ringde du senast?  sebbe

Antal timmar sömn inatt? räknar inte hur länge jag sover, haha?
Sov du ensam? ja, illaaa ju :<

Tycker du om din pappa?
ja, som fan
Brukar du komma i tid? mjaaaa
När mår du bra? när jag är glad
När blev du fotad senast? igår


Är du smart?
 bara förnamnet ;)
Är du aktiv i skolan?  det är jag faktiskt, oftast iaf
Vad saknar du? kärleken sometimes
Hade du en bra kväll igår? jag har det alltid bra
Favoritdryck på morgonen? oboy eller milkshake
När brukar du gå och lägga dig? olika
Är du blyg? aldrig

Sysslar du med någon idrott? innebandy
Vill du hellre ha mail än brev? bryr mig inte
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jarrå
Hur mkt behövs det för att du ska bli full? eh, don't know
Vad är det mest pinsama/sjuka du har gjort på fyllan? inget svar på frågan
Är du nöjd med ditt liv? ja det är jag
Är du bortskämd?
 ja vet inte 
Vad gör du imorgon? festar
 
Bästa känslan? att vara lycklig, glad, förälskad och ha roligt
Värsta känslan?  mja, bli övergiven lämnad av nån man tycker om oså


im my head, i see you all over me

Åh, vad jag saknar mina finingar! Det borde vara förbjudet att man får resa bort från nån, nu får ni faktiskt ta och komma hem snart, jag längtar ihjäl mig efter er ;)

Nu, ska jag försöka komma igång med garderoben efter all städning, buhuu




cause love made me blind, so i couldn't see all the lies you told

Godmorgon mina söta läsare, soligt och härligt väder idag med ju. man märker verkligen att våren är här nu, så sjukt härligt ju, eller vad tycker ni..? ;) Iallfall, nu ska jag städa mitt rum lite och rensa garderoben tänkte jag, för det behövs verkligen. det får inte plats mer kläder där i så nu är det verkligen ett måste, måste ju få i alla söta sommar kläder jag ska köpa hihi 



en till liten egobild jag tog igår, söt va..? ;) hihi

boy, you take me higher than i ever been before

Nu är jag äntligen hemma och jag är så sjukt trött så det finns inte.
Ska hoppa i pyjamasen nu och stänga på en film, med lite chips dipp och cola, mysigt ju..? ;)



En liten söt egobild jag tog innan idag, älskar mitt hår verkligen ;)


älska solen, älska vädret

Måste verkligen säga att vädret är helt underbart, eller vad tycker ni..? hihi
Nu sitter jag hos karro, fast vi ska åka och hämta hennes moped som varit på lagning nu snart, så blir en liten åktur på den sen, redigt härligt ju? ;) sen ikväll blir det lite fest med karro och karin, tonights gonna be a good night ;)



Får bli en bild på karro, visst är hon söt och hon är singel också små pojkar ;)


mikaela tipsar

Okej, nu ska jag tipsa er om hur ni får mer besökare på eran blogg mina söta läsare, bra va..? hihi
Det är superenkelt och ni behöver bara gå in på länken här nedan och bli medlemmar.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=miikaela

Man får garanterat ca 30 mer besökare direkt, sen får man bjuda in vänner och en massa, så får man ännu mer besökare, bra ju..? ;)



gammal bild, så ni vet :) ska man ha lockigt eller platt hår idag..? hihi


renovering pågår

sitter här just nu och mixtrar med designen, tycker ni att jag har lyckats något eller? ;)


Nu, ska jag platta håret och fixa mig lite. Ikväll blir det kanske fest, har man lov så har man ju, då ska man njuta av det eller vad säger ni..? ;)

hos min bajskarro

Ursäkta dålig uppdatering, men ska göra om bloggen tänkte jag och då orkar jag inte skriva massa.
men så fort allt är klar dåni ;) ska leka med bajskarro nu, pussss


RSS 2.0